Reklam

SUAT KILIÇ'TAN GEYVE’DE ZİYARETLERDE BULUNDU

SUAT KILIÇ'TAN GEYVE’DE ZİYARETLERDE BULUNDU

SUAT KILIÇ'TAN GEYVE’DE ZİYARETLERDE BULUNDU
09 Eylül 2024 - 13:16

61. T.C. Hükümeti Gençlik ve Spor Bakanı, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni için geldiği Geyve’de ilk olarak Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sebebiyle Başkan Yıldız’ı tebrik eden Bakan Kılıç; “Geyve Belediye Başkanımız Selçuk Yıldız’ı seçimlerdeki başarısı sebebiyle kutluyorum. Kendisi bizi Ankara’daki ofisimizde ziyaret etti. Geyve’ye davet etti. Bugün Geyve’de bir dizi programlar gerçekleştireceğiz. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum.” Dedi.

Belediye ziyareti sonrasında Geyve Yörükler Mahallesi Orhan Camiinde Cuma namazını eda eden heyet Cuma namazı sonrasında mahalli ile bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgili ile karşılan Bakan Kılıç; “Yeniden Refah Partisi olarak milletimizin sorunları en güçlü ses ile dile getiriyoruz. Burada da Selçuk Başkan’a sahip çıktınız. Tüm Geyveli hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız da aşk ile çalışacak, biz de kendisine var gücümüzle destek vereceğiz.” Dedi.

Yörükler Mahallesi’ndeki ziyaretler sonrasında Geyve Belediyesi Yaz Spor Okulları Kapanış Törenine katılan Bakan Kılıç sonrasında Geyve Merkez Esnaf çarşısında vatandaşlar ve esnaf ile bir araya geldi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum