Reklam

Rizesporlu Hojer: Rizespor’da mutluyum

Çaykur Rizespor’un 29 yaşındaki sol bek oyuncusu Casper Hojer, dün Mehmet Cengiz Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Rizesporlu Hojer: Rizespor’da mutluyum

Çaykur Rizespor’un 29 yaşındaki sol bek oyuncusu Casper Hojer, dün Mehmet Cengiz Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Rizesporlu Hojer: Rizespor’da mutluyum
15 Ağustos 2024 - 22:11

HABER: ALİHAN TELATAR

SEVİYEYİ DEVAM ETTİRMELİYİZ

Süper Lig’in ilk haftasında oynanan Başakşehir maçında seviye olarak iyi bir performans sergilediklerini ifade eden Hojer, “Bu maçta sergilediğimiz seviyeyi eğer sezona yayabilirsek çok iyi bir sezon geçireceğimiz aşikar. Demirspor malıyla alakalı çok zor bir maç bizi bekliyor. Çok zor olacak orada oynamak. En az Başakşehir maçında ki kadar oynayabilirsek iyi bir sonuç alabileceğimizi düşünüyorum” dedi.

RİZESPOR’DA MUTLUYUM

“Şu anda Rizespor’da olmaktan dolayı çok mutluyum” diyen Hojer, “İyi bir takımımız var. Bu da bana açıkçası istediğimiz performansı sergileme açısında yardımcı oluyor. Burada olmaktan dolayı keyif alıyorum. İyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Bireysel anlamda benim hedefim takıma olabildiğince yardımcı olmak. Performansımla birlikte takımın seviyesini artırmak. Bunu yapabildiğim zaman da burada gayet mutlu oluyorum. Kariyerimin açısından burada mutlu olduğun yenilemek istiyorum. Olabildiğince iyi işler çıkarıp takımla birlikte iyi yerlere çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

AYNI HEDEF DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞIYORUZ

Geride kalan sezonda son haftalarda kötü bir grafik sergilediklerini ancak bu sezon hedefler doğrultusunda sıkı çalıştıklarını ifade eden Danimarkalı oyuncu, “Geçen sezon iyi bir yıl geçirdik ancak son maçlarda istediklerimizi sahaya yansıtamadık iyi neticeler alamadık. Burada önemli olan aynı hedef doğrultusunda çalışıyoruz. Bu sürdüğü sürece bu sezon geçen sezondan daha iyi neticeler alacağımıza inanıyorum” cümlelerine yer verdi. Henüz sezonun başında olduklarını ve hem bireysel hem de takım olarak hedeflerini olduklarını ifade eden Hojer, sözlerini şu şekilde tamamladı:

AVRUPA YOLU UZUN

“Bu sezon üst sıralarda kalmak istiyoruz. Avrupa yolu çok uzun bir yol. Adım adım gitmek gerekiyor. Antrenmanlarda sıkı çalışarak ve bunu da sahaya yansıtarak devam edebiliriz. Başkanın şehrin taraftarların hedefleri olması Avrupa konusunda hırslı olmaları çok güzel. Takımda da aynı hırs var. Ancak Avrupa yolu çok uzun buna adım adım bakmak gerekiyor. Bireysel anlamda konuşmayı çok sevmiyorum. Geçen sezon bireysel anlamda yaptığım işlerden bazı periyotlarda memnundum. Bu sezon bunun da üzerine çıkmak ve daha iyisini yapmak istiyorum. Herkes daha iyisini yapmak ister ben de bu sezon daha iyisini yapmak istiyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum