Reklam

Rize’de gündem Fenerbahçe maçı! Güvenlik toplantısı yapıldı

Rize’de gündem Fenerbahçe maçı! Güvenlik toplantısı yapıldı

Rize’de gündem Fenerbahçe maçı! Güvenlik toplantısı yapıldı
24 Ağustos 2024 - 11:17

RİZE-BHA

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor’un konuğu olacak.

25 Ağustos akşamı oynanacak maç öncesi Rize Valisi İhsan Selim Baydaş başkanlığında İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı yapıldı.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Hüseyin Aydın, Rize Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Öksüz, Rize İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, Rize İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mehmet Yeşilgöl, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk, Rize İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

                                                                                                               İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından yapılan açıklamada: “Maç gününün sorunsuz ve huzurlu geçmesi için gerekli tüm önlemler detaylıca ele alındı. Maç günü yaşanabilecek yoğunluk ve güvenlik risklerine karşı; ulaşım ve trafik düzenlemeleri, stadyum çevresinin güvenliği ile müsabaka öncesi, esnası ve sonrasındaki güvenlik önlemleri detaylıca ele alındı. Stadyuma giriş-çıkışlarda yaşanabilecek sorunlar, taraftar güvenliği ve acil durumlar için koordinasyon planları gözden geçirildi.” ifadelerine yer verildi.

Rize Valisi  Baydaş da yapmış olduğu açıklamada, spor etkinliklerinde şehir güvenliği ve huzurunun korunmasının öncelikli hedef olduğunu vurguladı. Tüm ilgili kurumların koordinasyon içinde çalışması gerektiğini belirten Vali Baydaş, sporun barış ve kardeşlik içinde yaşanması gereken bir alan olduğunu, bu nedenle alınacak tedbirlerin de bu anlayış doğrultusunda şekillendirildiğini söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum