Reklam

Rize’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları gerçekleştirildi

Rize’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları gerçekleştirildi

Rize’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları gerçekleştirildi
30 Ağustos 2024 - 18:42

RİZE-BHA

30 Ağustos Zafer Bayramının 102’inci yıl kutlamaları tüm Türkiye ve Dış temsilciliklerimizde  olduğu gibi Pazar ilçesinde de saat 10.00’da, Demokrasi Meydanında, Atatürk Anıtı’na çelenk konulması, saygı duruşu , İstiklal Marşının okunması ve göndere bayrak çekilmesiyle başladı.

 

 

Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır, İlçe Kaymakamı Hamza İnam’ı karşıladı.
Törene, Pazar Kaymakamı Hamza İnam,Garnizon Komutanı Hava İstihkâm Üsteğmen Murat Demirbaş, Belediye Başkanı Neşet Çakır, Cumhuriyet Başsavcısı Aytaç Şener, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mustafa AKBULUT, Pazar ADD Başkanı Metin ATASARAL,  protokol üyeleri,  STK’lar, Siyasi Parti temsilcileri ve vatandaşlar iştirak ettiler.

 

Video oynatıcı

00:00
11:11

 

 

Günün anlam ve önemini belirten konuşma Jan. Asb. Üst. Çvş. Oktay Görgöz  tarafından yapıldı.

30 Ağustos ile ilgili şiir Hv. Muhasebe Asb. Kd. Çvş. Enes Öztemel  tarafından okundu. Meydan’ daki resmi tören son buldu.

Saat 10.30 ‘da İlçe Kaymakamı , Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı ve Cum. Başsavcısı Kutlamaları Kaymakamlık makam lığında kabul etti. Kaymakamlık tarafından yapılan resmi tören sona  erdi.

 

 

 

Resmi törenin sona ermesinin ardından  Pazar CHP ve Pazar ADD  Atatürk Anıtına çelenklerini koydu. Pazar CHP İlçe Başkanı Ömer Hocaoğlu ve Pazar ADD  Başkanı Metin Atasaral birer konuşma  yaptı.

Konuşmaların ardından Pazar CHP ilçe Başkanı Ömer Hocaoğlu 102’inci yıl kutlamalarının saat 19.30 da Parti Binası önünden başlayan ve Meydan’da son bulacak olan Meşale Yürüyüşü ile devam edeceğini ve yürüyüş sonrasında Meydan’da çeşitli etkinlikler yapılacağını duyurarak halkı Meşale yürüyüşüne ve Meydandaki etkinliklere davet etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum