Reklam

RİZE BELEDİYESİ, AÇIK HAVA SPORU SEVERLER İÇİN SPOR İSTASYONLARI KURDU

RİZE BELEDİYESİ, AÇIK HAVA SPORU SEVERLER İÇİN SPOR İSTASYONLARI KURDU

RİZE BELEDİYESİ, AÇIK HAVA SPORU SEVERLER İÇİN SPOR İSTASYONLARI KURDU
27 Haziran 2024 - 16:27

Rize Belediye Başkanlığı, Sahil çevre düzenleme çalışmaları kapsamında vatandaşlarımızı sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmeye teşvik etmek amacıyla Rize Gülbahar ve Müftü Mahalleleri sahil kısmında Rize Belediyesi tarafından yapılan yeni düzenleme ile çocuk, genç, yaşlı ve engelli bireylerimiz için ağırlık çalışılabilecek aletlerinde aralarında bulunduğu toplam 64 spor aletinin kurulumunu gerçekleştirildi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Rize Sahillerinde oluşturulan alan içerisinde Fitness istasyonları, havada yürüyüş ekipmanları, bacak ve karın kasları çalıştırma, bilek- kol ve göğüs kaslarını çalıştırma, şınav mekik, step, barfiks, profit fitness serisi, çok yönlü spor aletleri ve benzeri bir çok ekipman yer alıyor.

Sahilinde mevcutta var olan geniş alanları daha modern ve kullanışlı hale getirmek için çevre düzenlemesi yapan Rize Belediyesi, şehrimiz sahil şeridine açık hava spor aletleri yerleştirerek spor sever vatandaşlarımıza sağlıklı yaşam imkanı sundu. Spor sever vatandaşlar tarafından ilgi duyulan spor aletleri için Rize Belediyesine teşekkürlerini sunan bazı vatandaşlar Rize’de ilk kez kurulan ağırlık bazlı spor aletlerinin temiz kullanımı için halkımızı duyarlı olmaya davet ettiler.

YORUMLAR