Reklam

MOTOSİKLET DENETİMLERİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLÜYOR

MOTOSİKLET DENETİMLERİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLÜYOR

MOTOSİKLET DENETİMLERİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLÜYOR
09 Ekim 2024 - 18:58

 ZABITADAN 3 NOKTADA DENETİM 19 SÜRÜCÜYE 18 BİN TL CİVARINDA CEZA KESİLDİ
Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile koordineli şekilde rutin olarak motorlu araç trafiğine kapalı olan İstanbul Caddesi, Gaziantep Caddesi ve Spor Sokak genelinde motosiklet denetimleri gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde, 19 motor sürücüsüne çeşitli kanun maddeleri gereği toplam 18 Bin TL civarında cezai işlem uyguladı.
Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, halkın sağlıklı ve güvenli şekilde sosyal hayatlarını sürdürebilmeleri açısından şehir merkezi genelinde belirlenen noktalarda motosiklet denetimleri gerçekleştirdi. Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesine bağlı ekiplerle birlikte yapılan denetimler çerçevesinde sadece yaya kullanımına açık olan İstanbul Caddesine motosikletleri ile giren 12 sürücüye Karayolları Trafik Kanununun 47/1c maddesi gereği 690’ar TL ceza kesen ekiplerin bir sonraki durağı ise Gaziantep Caddesi oldu. Caddeye motosikletleriyle giren 2 sürücüye Karayolları Trafik Kanununun 66. Maddesine istinaden 1506’şar TL para cezası uygulayan ekipler, ardından Spor Sokak üzerinde denetim gerçekleştirdi. Burada yapılan denetimlerde ise 5 sürücüye Karayolları Trafik Kanununun 66 maddesine istinaden 1506’şar TL ceza uygulandı.
Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada yayalaştırılan İstanbul Caddesi başta olmak üzere vatandaşların yoğun olarak kullandığı Gaziantep Caddesi ile Spor Sokak bölgelerinde motosikletlere yönelik denetimlerin sürdürüleceği belirtildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum