Reklam

Macera Park’ta eğlence ve adrenalin dolu bir gün

Macera Park’ta eğlence ve adrenalin dolu bir gün

Macera Park’ta eğlence ve adrenalin dolu bir gün
20 Eylül 2024 - 15:22

Büyükşehir Belediyesi’nin Avrupa Hareketlilik Haftası programları kapsamında Macera Park’ta misafir edilen ortaokul öğrencileri tırtıl oyunu, çuval yarışı, halat çekme ve macera parkuru etkinlikleriyle heyecan ve eğlence dolu bir gün geçirdi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Avrupa Hareketlilik Haftası’nda birbirinden güzel organizasyonların yer aldığı programda son olarak Macera Park’taki buluşmayla devam etti.

 

Öğrenciler keyifli vakit geçirdi

Evrenköy Ortaokulu öğrencileri, misafir edildikleri Macera Park’ta Büyükşehir eğitmenleri eşliğinde ormandaki eğitim alanında keyifli saatler geçirdi.

 

Tırtıl oyunu, çuval yarışı, halat çekme ve macera parkurunu tamamlayarak yeteneklerini keşfeden minikler, arkadaşlarıyla adrenalin dolu bir gün geçirdi.

 

Başkan Alemdar’a teşekkür

60 öğrenci fiziksel anlamda birçok aksiyonu tecrübe etti, doğası ve yeşiliyle maceranın tadını çıkardı. Günü fotoğrafla ölümsüzleştiren minikler, etkinlik için Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a teşekkür etti.

 

Bir sonraki etkinlik 20 Eylül Cuma

Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Avrupa Hareketlilik Haftası takvimi kapsamında bir sonraki program 20 Eylül Cuma günü saat 18.00’da Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri’nde U13 ve U14 Futbol Turnuvası ile devam edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum