Kıvılcım Ural müziğini ve şarkılarıyla kesişen yaşamını Haber Caddesi sitesinden Alper Ergez’e anlattı.
İşte Röportajdan Öne Çıkanlar;
Yeni albümünüz 'Eteklerim Köpeklerim’ deki 10 şarkınında size ait olduğunu biliyoruz. Peki sizi şarkı yazmaya iten durum nedir,şarkı yazmaya nasıl başladınız ve şarkılarınızda nelerden bahsediyorsunuz?
Son albümde hep varoluş gücü temalarını işledim. Konsept bir albüm oldu. Dünyadaki adaletsizlikleri, şiddeti, baskıyı eleştiren bir konsepti var. Bu albüm sürecinde o duyguları işledim.
Albümün adı neden 'Eteklerim Köpeklerim’’bu isim fikri nasıl oluştu?
Albümün temasına uygun olacağını düşündüm. Etek tabii ki kadını temsil ediyor. Ben bu albümümde hepimizi önemsiyorum ve birleştiriyorum.
Müzik Tarzınızı nasıl değerlendiriyorsunuz?
İlk albümüm akustikti. İkinci albümüm iserock. Aralarda single’lar yayınladım hatta aralarında pop türünde şarkı da vardı. Aslında hepsi özünde popüler kültüre hitap eden slogan sözlere sahip. Sadece her defasında farklı işliyorum. En önemli şey gücü hissetmeliyim. Bu albümden sonra çat diye pop bir şarkı da yapabilirim belli olmaz.
Bir dönem eşinizle yaşadığınız ilişki çok konuşuldu. Çok fazla yorumlar yapıldı Bu durum sizde ne gibi etkiler bıraktı? Neler söylemek istersiniz
Güzel tatlı bir aileyiz ben önüme bakıyorum. O benden önce dünyaya gelmiş yıldızı parlamış bir isim. Ama benim de ışığım var. Hiçbir zaman gölgesinde kaldığımı düşünmüyorum.
Eşinizle beraber aynı projede yer almayı düşünüyormusunuz? Mesela bir düet olabilir ya da bir sahne çalışması
Bu soruyu hep soruyorlar ama hiç öyle planlar yapmadık en güzel düetimizi yaptık akıllı güzel bir kızımız oldu. Bence yapabileceğimiz en güzel şeyi yaptık.
Röportaj-Yazar/Basın Danışmanı
Alper ERGEZ
YORUMLAR