Reklam

KARTEPE GENÇ AKADEMİ'DEN MUHTEŞEM YIL SONU TÖRENİ

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman’ın en önemli gençlik projelerinden biri olan ve Kartepeli gençlere yönelik 2021 yılında hizmet vermeye başlayan Kartepe Genç Akademi 13 bin 189 öğrenciye eğitim verdi.

KARTEPE GENÇ AKADEMİ'DEN MUHTEŞEM YIL SONU TÖRENİ

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman’ın en önemli gençlik projelerinden biri olan ve Kartepeli gençlere yönelik 2021 yılında hizmet vermeye başlayan Kartepe Genç Akademi 13 bin 189 öğrenciye eğitim verdi.

KARTEPE GENÇ AKADEMİ'DEN MUHTEŞEM YIL SONU TÖRENİ
12 Haziran 2024 - 12:37

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın vizyon projeleri arasında yer alan Kartepe Genç Akademi yıl sonu gösterisi ve sertifika töreni geniş katılımla gerçekleştirildi. Kocaeli Güzel Sanatlar Lisesi’nde düzenlenen törene Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde Kartepe Kaymakamı Hasan Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, Halk Eğitim Müdürü Halil İbrahim Alkan, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı.
 
BENİM BİR ADIM YOK
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda toplumumuzda işaret dili bilen engelsiz vatandaşların sayısını arttırmak, engelli bireylerin yaşadıkları zorluk seviyesine dikkat çekmek amacıyla “Benim Bir Adım Yok” izleyenlerin beğenisini kazandı. Kartepe Genç Akademi 1 ve 2’de yıl boyunca müzik eğitimi alan öğrenciler tarafından oluşturulan koro sevilen şarkıları seslendirirken, ne kadar yetenekli olduklarını gösterdiler. Drama kursiyerlerinin günümüz sorunsalı olan sosyal medyayı anlatan tiyatro gösterisi büyük bir beğeni ile izlendi.
 
EN ÖNEMLİ PROJEDİR
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Bugün bizim bayramımız. Kartepemiz 10 beldeden bir araya gelmiştir. Birçok hizmet yapmaktayız. Hayatı kolaylaştırmak için gereken yatırımlar yapılmaktadır. 2009 yılında ilçe olduk. Bunların hepsini bir tarafa koyalım, Genç Akademi’yi bir tarafa koyalım. Genç Akademi ile evlatlarımıza, geleceğimize destek oluyoruz. Benim için en önemli projedir” dedi.
 
DESTEKLEMEYE DEVAM
“Biz zamanımızda bu imkanlara sahip değildik” diyen Başkan Kocaman, “Bizden sonra gelen neslin üzerine titriyoruz. Belediyesinden, kaymakamlığa, milli eğitime, veliler evlatlarımızın üzerine titremektedir. Onların yetenekleri bu tür yerlerde ortaya çıkmaktadır. Bu çocuklar ülkemizi en iyi yere taşıyacaklardır. Evlatlarımızı desteklemeye devam edelim” açıklamasında bulundu.     
 
13 BİN 189 GENÇ EĞİTİM ALDI
“2021 yılı Temmuz ayında hizmete sunduğumuz Genç Akademi binamızla birlikte kadim gençlik projemize start verdik” diyen Başkan Kocaman, “Zamanın ihtiyaçlarına cevap verecek, öğrenen topluluğun istek ve ihtiyaçlarının farkında, dünyayı anlayabilen, manevi ve milli değerlerine önem veren, kadim nesiller yetiştirmekti amacımız. Bu doğrultuda özellikle 3555 öğrenciye İngilizce eğitimi verirken diğer kurslarımızla birlikte toplamda 13.189 öğrencimizin gelişimine katkı sağladık” ifadelerini kullandı. 
 
 
GENÇ AKADEMİ 3’Ü HİZMETE AÇACAĞIZ
Sözlerine devam eden Başkan Kocaman, “Kadim gençlik bünyesinde ilçemizde; Genç Akademi, Bilgi Evleri, Fit Kartepe Spor Salonları, Gençlik Merkezleri, Spor Kompleksleri, Kütüphaneler ve Kültür Merkezleri gençlerimizin hizmetine sunulmuştur. Kartepe Genç Akademi 2’yi hizmete açtık. Genç Akademi 3’ü hizmete açacağız. Biz gençlerimize inanıyorum. Ülkemiz çok güçlüdür. Bizleri yalnız bırakmadınız. Çok teşekkür ediyoruz” dedi.  
 
 
KOCAMAN – Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, öğrencilerin sertifikalarını verdi.
 
SERGİ – Kartepe Kaymakamı Hasan Öztürk ve Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman sertifika töreni öncesinde açılan sergiyi gezdiler.
 
AKYÜZ – Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Orhan Akyüz, öğrencilerin sertifikalarını verdi.
 
YILMAZ – AK Parti İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, öğrencilerin sertifikalarını verdi. 
 
KORO – Kartepe Genç Akademi öğrencilerinden oluşan koro sevilen şarkıları seslendirdiler.
 
ÖZTÜRK – Kartepe Kaymakamı Hasan Öztürk, öğrencilerin sertifikalarını verdi.
 
FİLİSTİN – Kartepe Genç Akademi öğrencileri Filistin’de yaşanan soykırıma dikkat çektiler. 
 
FİLİZ – Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz öğrencilerin sertifikalarını verdi.
 
DİLEK – Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek öğrencilerin sertifikalarını verdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum