Reklam

Hüseyin ve Deniz Özbakır çiftinden Mevlid Kandili Mesajı

Hüseyin ve Deniz Özbakır çiftinden Mevlid Kandili Mesajı

Hüseyin ve Deniz Özbakır çiftinden Mevlid Kandili Mesajı
13 Eylül 2024 - 20:23

25. ve 26. Dönem Zonguldak Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Hüseyin Özbakır ve Cumhurbaşkanlığında Uzman olarak görev yapan eşi Deniz Özbakır, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in dünyaya teşrifi olarak kabul edilen ve bu yıl 14 Eylül Cumartesi gecesi idrak edilecek olan Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladılar.

Hicri Rebiülevvel’in 12. Günü olan ve Miladi Takvim’e göre bu yıl 14 Eylül Cumartesi gecesine denk gelen gecenin tüm İslam alemine huzur, barış ve esenlik getirmesini dileyen Hüseyin ve Deniz Özbakır çifti mesajlarında şu görüşlere yer verdiler: “Manevi gücümüzün kaynağı, rehberimiz Kur’an-ı Kerim’de bahsedildiği; kainatın yaratılma nedeni, alemlere rahmet, Peygamberimiz Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifi olarak kabul ettiğimiz Mevlid Kandili’ne bir kez daha erişmenin huzurunu tüm İslam alemi ile birlikte paylaşıyoruz. Bu gecenin arefesinde dünyada ve ülkemizde tanık olduğumuz zulüm ve kötülük sarmalının hepimizi kahrettiği bir gerçektir. Gerek Filistin’de aylardır süren katliamlar, haksız işgaller ve soykırımlar gerekse dünyanın hemen her noktasında ve ülkemizde şahit olduğumuz sosyal çöküntü karşısında insanlığımızı, vicdanımızı bireysel olarak sorgulamamız gerektiği açıktır.
Mevlid Kandili dolayısıyla Rebiülevvel ayının 12. gecesinde dünyamızı şereflendiren Peygamber’imizin hürmetine Yüce Allah’tan insanlığa hidayet nasip etmesini diliyor, İslam aleminin ve tüm insanlığın huzura ve esenliğe erişmesini ümit ediyoruz. Rabb’imiz bizleri bu manevi gecede dualarda buluştursun, dualarımızı Kabei Muazzama’da edilen dualardan eylesin. Mevlid Kandili’miz mübarek olsun.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum