Reklam

Haziran meclisinde 150 milyon TL’lik yatırım onaylanacak

Haziran meclisinde 150 milyon TL’lik yatırım onaylanacak

Haziran meclisinde 150 milyon TL’lik yatırım onaylanacak
09 Haziran 2024 - 14:06

“20 yeni otobüs, 50 milyon TL asfalt”

Büyükşehir Meclisi 10 Haziran Pazartesi günü toplanıyor. Oturumda ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporlarından oluşan 26 maddelik gündem oylanacak. Toplu taşıma hizmetlerinde kullanılmak üzere 20 yeni belediye otobüsü alımı için süreç başlatılacak. Ayrıca asfalt ve yol çalışmaları için 50 milyon TL’lik yatırım da meclis üyelerinin onayına sunulacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı 10 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Büyükşehir Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek oturumda 26 gündem karara bağlanacak. Meclis üyelerinin, ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporlarını görüşeceği toplantı saat 14.00’da başlayacak.

Otobüs ve asfalt

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar meclis toplantısında, müjdesini paylaştığı 20 yeni otobüs için yetki alacak. Toplu taşıma hizmetlerinde kullanılmak üzere alınacak 20 otobüs ile filo, çevreci ve yeni araçlarla güçlenecek. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin yollarda gerçekleştireceği asfalt ve onarım çalışmalarında kullanacağı 50 milyon TL’lik kredi için de meclis üyelerinin onayı alınacak. Haziran meclis toplantısının ardından 20 yeni otobüs ve 50 milyon TL’lik asfalt bitümü alımı için süreç resmen başlayacak.

YORUMLAR