Reklam

Ferizli’de Muhtarlar Günü Törenle Kutlandı

Ferizli’de Muhtarlar Günü Törenle Kutlandı

Ferizli’de Muhtarlar Günü Törenle Kutlandı
18 Ekim 2024 - 15:36

19 Ekim Muhtarlar Günü, Ferizli'de düzenlenen törenle kutlandı. Tören, Ferizli Hükümet Konağı önünde Atatürk büstüne çelenk sunulmasıyla başladı, ardından Ferizli Belediyesi tarafından Fehmi Ata Sosyal Tesisleri'nde muhtarlar için kahvaltı programı düzenlendi.

Programa, Ferizli Kaymakamı Hasan Balcı, Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata, ilçe protokolü, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, Ferizli Muhtarlar Derneği Başkanı Haluk Onay, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri katıldı.

Saat 10.00’da başlayan törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Ferizli Muhtarlar Derneği Başkanı Haluk Onay, muhtarlar adına Atatürk büstüne çelenk bıraktı. Onay, törenin devamında yaptığı konuşmasında muhtarlık makamının demokrasinin en önemli yapı taşlarından biri olduğunu vurgulayarak, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine dikkat çekti.

Kaymakam ve Belediye Başkanından Muhtarlara Özel Kutlama

Törenin ardından Fehmi Ata Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltı programında, Ferizli Kaymakamı Hasan Balcı ve Belediye Başkanı Mehmet Ata, muhtarların gününü kutlayan konuşmalar yaptılar.

Kaymakam Hasan Balcı, muhtarlık makamının yerel yönetimlerde halkla devlet arasındaki köprü vazifesini başarıyla yürüttüğünü vurgulayarak, muhtarların demokrasinin temel temsilcilerinden biri olduğunu ifade etti. Balcı, "Muhtarlarımız, yerel sorunları doğrudan iletme ve çözümler üretme noktasında çok değerli bir görev üstleniyorlar," dedi.

Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata ise muhtarların mahallelerdeki sorunların çözümünde yerel yönetimlerle iş birliği içinde çalıştığını belirterek, "Sizler mahallelerimizin gözü kulağısınız. Ferizli'nin gelişiminde sizlerin katkıları yadsınamaz. Bu özverili çalışmalarınız için hepinize teşekkür ediyorum ve Muhtarlar Gününüzü kutluyorum," ifadelerini kullandı.

Günün Anısına Hediye Takdimi

Kahvaltı programı esnasında Belediye Başkanı Mehmet Ata, muhtarlara günün anısına özel olarak hazırlanmış hediyeler takdim etti. Başkan Ata, hediyeleri verirken muhtarların görev ve sorumluluklarını özveriyle yerine getirdiklerini belirterek, "Sizlerle bir arada olmak, sorunları çözmek adına iş birliği içinde çalışmak bizim için çok önemli. Bugün vesilesiyle sizlere teşekkür etmek istedik," dedi.

Program, toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum