Reklam

Ferizli'de karne heyecanı

Ferizli'de karne heyecanı

Ferizli'de karne heyecanı
14 Haziran 2024 - 16:35

Ferizli'de Karne Coşkusu: Başarılar Taçlandırıldı, Yaz Tatili Heyecanı Başladı!

Ferizli Gölkent İlkokulu'nda düzenlenen karne günü etkinliği, protokol üyelerinin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı. Öğrenciler, yıl boyunca gösterdikleri gayretin karşılığını karneleriyle alırken, yaz tatiline de heyecanla adım attılar.

Başarılar Takdir Edildi

Ferizli Belediye Başkanı Mehmet Ata, Ferizli İlçe Kaymakamı Hasan Balcı ve Ferizli İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Yılmaz'ın da katıldığı törende, öğrencilerin ve eğitimcilerin bir yıl boyunca sergilediği çabalar takdir edildi. Başkan Ata, öğrencilerin başarılarından duyduğu gururu dile getirerek, "Geleceğimiz sizsiniz, başarınızla gurur duyuyoruz!" dedi.

Eğitime Tam Destek

Eğitime olan desteğinin altını çizen Başkan Ata, "Çocuklarımızın her alanda en iyi şekilde yetişmesi için eğitime yapılan yatırımlar büyük önem taşımaktadır. Bizler, Ferizli Belediyesi olarak eğitime her zaman tam destek vermeye devam edeceğiz," şeklinde konuştu.

Kitap Okuma Tavsiyesi

Kaymakam Balcı da konuşmasında eğitimin önemini vurgulayarak, "Çocuklarımızın başarısı, ilçemizin ve ülkemizin geleceğini aydınlatan bir ışıktır. Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum," dedi. Balcı, öğrencilere tatil döneminde kitap okumalarını da tavsiye etti.

Öğretmenlere ve Velilere Teşekkür

Milli Eğitim Müdürü Yılmaz ise öğrencilerin başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Onların başarıları, biz eğitimciler için en büyük ödüldür," dedi. Yılmaz, eğitimdeki başarıların öğretmenlerin özverili çalışmaları ve velilerin destekleri sayesinde mümkün olduğunu belirterek, tüm öğretmenlere ve velilere teşekkür etti.

Karne dağıtımının ardından düzenlenen İstiklal Marşı törenine, protokol üyeleri ve veliler de katıldı. İstiklal Marşı'nın ardından öğrenciler, yaz tatiline başlamanın heyecanıyla aileleriyle birlikte okuldan ayrıldı.

YORUMLAR