Reklam

Bülent Kantarcı'dan Kurban Bayramı mesajı

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, “Sevgi, paylaşma ve dayanışma günlerinin adı olan Kurban Bayramı neşe, huzur, sevinç dolu olduğumuz zamanların da adıdır” dedi.

Bülent Kantarcı'dan Kurban Bayramı mesajı

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, “Sevgi, paylaşma ve dayanışma günlerinin adı olan Kurban Bayramı neşe, huzur, sevinç dolu olduğumuz zamanların da adıdır” dedi.

Bülent Kantarcı'dan Kurban Bayramı mesajı
14 Haziran 2024 - 21:31

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Kantarcı mesajında, “Tüm İslam alemi olarak bir Kurban Bayramı’na daha ulaştık. Sevgi, paylaşma ve dayanışma günlerinin adı olan Kurban Bayramı neşe, huzur, sevinç dolu olduğumuz zamanların da adıdır. Birbirimizi anımsayıp, yan yana gelmenin coşkusunu da yaşadığımız bu anlamlı günlerde küsler barışır, akraba, hısım ve dostlar birbiriyle kucaklaşır. Yalnızca ülkemizde değil, tüm İslam aleminde kutlanan bayram, oluşturduğu hoşgörü ortamıyla dünya barışına da önemli katkılar sunar.” dedi.

İLÇEMİZ, OLUŞTURDUĞU CAZİBE İLE TERCİH EDİLEN BİR KENT OLARAK BEŞERİ SERMAYESİNİ DE GELİŞTİRİYOR
Bölgenin hiç tartışmasız cazibe merkezi olan ve herkes tarafından yaşanmaya değer bulunan Çaycuma’nın, bayramı, huzur ve umut içinde karşıladığını söyleyen Kantarcı, “Temel altyapı problemleri tümüyle çözülen Çaycuma, bölgenin parlayan yıldız olarak, her günü bayram sevinciyle yaşanacak bir kent haline geliyor. Alt ve üstyapısı herkesin gereksinimlerini karşılayacak bir düzeye ulaşan ilçemiz, oluşturduğu cazibe ile tercih edilen bir kent olarak beşeri sermayesini de geliştiriyor.  Sanatın, sporun, kültürel faaliyetlerin her dalında aktivite yapmanın mümkün olduğu ilçemiz, ileriye doğru şampiyon sporcular, büyük kültür-sanat insanları çıkarmaya hazırlanıyor. Yaptığımız kentsel düzenlemelerle daha şimdiden gezilip görülmesi gereken yerler arasına adını yazdıran Çaycuma, bir turizm kenti olmak için de çaba harcıyor. Bun başarmak için Kadıoğlu mozaiklerinin bir an önce ziyarete açılması yaşamsal önem taşıyor. Bu vesileyle herkesi bu konuda ha göreve davet ediyor, çalışmaları hızlandırmalarını talep ediyorum.” dedi.

FİLİSTİN, İSLAM ALEMİNİN KANAYAN YARASI OLARAK İÇİMİZİ SIZLATMAYA DEVAM EDİYOR
Kantarcı açıklamasını, “Bu bayramdaki en büyük burukluğumuzu kardeş milletimiz Filistin coğrafyasında yaşananlar oluşturuyor. Yüzyıllarca aynı İmparatorluk içinde bir arada yaşadığımız Filistinli kardeşlerimiz, İslam aleminin kanayan yarası olarak içimizi sızlatmaya devam ediyor. Gözü dönmüş şekilde Filistin topraklarına saldıran Siyonist İsrail, orada,  tam bir soykırım yapıyor. Şiddeti hangi gerekçenin altına sığınıyor olursa olsun, nereden gelirse gelsin reddediyor, İsrail’in saldırılarını derhal son verip, topraklarına geri dönmeye çağırıyorum. Bu adım dünya barışı için de çok önemli bir adım olacak, insanlığaa dair umutlarımızı çoğaltacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle  başta sevgili Çaycumalılar ve aziz milletim olmak üzere tüm İslam aleminin Kurban Bayram’ını kutluyor,  insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini diliyorum.” diyerek tamamladı.

YORUMLAR