Reklam

Başkent Ankara, Modanın Ritmini Belirliyor!

Başkent Ankara, Modanın Ritmini Belirliyor!

Başkent Ankara, Modanın Ritmini Belirliyor!
30 Ağustos 2024 - 20:47

Ankara Giyim Sanayicileri Derneği ve Rem Fuar Organizasyon işbirliğiyle Ankara’nın yerleşik Markalarının katılımıyla bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Capital of Fashion (COF’24) Ankara Uluslararası Hazır Giyim ve Moda Fuarı ATO Congresium Fuar alanında 4-7 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bayan hazır giyimin önde gelen 100’e yakın markası ile 22 ülkeden 400’e yakın yerli ve yabancı alıcıyı bir araya getirecek fuar; Başkent Ankara’yı Modanın da başkenti yapmak hedefine ulaştırmayı amaçlıyor.

Capital of Fashion (COF’24) Fuarı Sizleri Bekliyor!

Ankara Giyim Sanayicileri Derneği ve Rem Fuar Organizasyon işbirliğiyle, Ankara Büyükşehir Belediyesi, TOBB, ATO, ASO ve Ankara Kalkınma Ajansı, Moda ve Hazır Giyim Federasyonu desteğiyle, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Birlik Haber Ajansı’nın (BHA) İletişim sponsoru olduğu Ankara’nın önde gelen markalarıyla bir araya gelerek ilk kez düzenlenecek olan Capital of Fashion (COF’24) Ankara Uluslararası Hazır Giyim ve Moda Fuarı, 4-7 Eylül 2024 tarihleri arasında ATO Congresium Fuar Alanı’nda sizleri bekliyor.

Modanın Nabzı Ankara’da Atacak!

COF’24, bayan hazır giyim sektörünün önde gelen 100’den fazla markasını ve 22 ülkeden 400’den fazla yerli ve yabancı alıcıyı aynı çatı altında buluşturarak, sektörün en büyük buluşmasına dönüşecek. Fuar, sadece bir ticaret platformu değil, aynı zamanda; Ankara’nın moda merkezi olma yolculuğunda önemli bir adım olacak, Türkiye’nin hazır giyim sektörünü küresel pazarda daha da güçlendirecek.

Yerli markaların uluslararası platformlarda tanıtımına katkı sağlayacak fuar, sektör profesyonelleri, tasarımcılar, üreticiler ve alıcılar için networking fırsatları sunacak, gerçekleşecek ikili iş görüşmeleri ile ülke ekonomisine, ihracatın artmasına ve yeni iş imkanlarının yaratılmasına katkı sağlayacak.

COF’24’te Neler Var?

Fuarda; Ankara’nın yerli üreticileri, Bayan hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren markalar, sektörün önde gelen isimleriyle paneller, konferanslar ve söyleşiler, defileler ve sergiler ile ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecek.

Başkent Ankara, Moda’nın da Başkenti olma yolunda sloganıyla sizleri modanın geleceğine tanık olmaya bekliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum