Reklam

Başkan Kantarcı müjdeyi verdi

Başkan Kantarcı müjdeyi verdi

Başkan Kantarcı müjdeyi verdi
09 Haziran 2024 - 14:05

Köpek Barınağı için ÇMYO’nun yanında 35 bin metrekare yer tahsisi yapıldı.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, kamuoyuna, hayvan barınağı ile ilgili çok önemli bir gelişmeyi duyurdu. Kantarcı sosyal medya adresinden “Çaycuma’da ve Filyos Vadisinde yaşayan hemşehrilerimize müjde” başlığıyla yaptığı paylaşımda, Orman İdaresi’nin Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksek Okulu yanında, 35 bin metrekare alanı, kendilerine, köpek barınağı yapmak üzere tahsisi ettiğini söyledi.

35 BİN METREKARE ALAN ÇAYCUM BELEDİYESİ’NE TAHSİS EDİLDİ
Başkan Kantarcı paylaşımında, “Uzun zamandır uğraştığımız ‘Sokak Hayvanları Yaşam Alanı’ için Orman idaresinden yer tahsisi nihayet gerçekleşti! BEÜ Çaycuma Yerleşkesinin güneyinde, Filyos Çayı kenarında, bozuk orman niteliğinde, çevresi ağaçlandırılmış 33.500m2 alan Belediyemize tahsis edildi.” dedi. 

RAHMETLİ ESAT TOPUZ’U DA ANDI
Bu uzun süreçte emeği geçenlere teşekkür de den Başkan kantarcı, “Başta Milletvekilimiz ahmet Çolakoğlu’na, Zonguldak Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu’na, önceki Valimiz Mustafa Tutulmaz’a, BEÜ Rektörümüz İsmail Hakkı Özölçer’e, Orman Bölge Müdürümüz Faruk Bayraktaroğlu’na, Orman Genel Müdürlüğüne, Bölge Müdürlüğü çalışanlarına ve adını sayamadığım emeği geçenlere teşekkür ederiz. Yer bulunması için büyük çabaları olan, zamansız kaybettiğimiz Zonguldak Orman işletme Müdürümüz Esat Topuz’a Allah’tan rahmet dilerim. 

FİLYOS VADİSİ BÖLGESİNİN HAYVAN BARINAĞI OLACAK
Kantarcı paylaşımın, “Son derece büyük bir sorun haline dönüşen ‘sokak hayvanları’nın bakımı ve yeni yaşam alanı için, Devletimizin ve gönüllü kuruluşların desteği ile bu büyük projeyi, Filyos Vadisi çevre Belediyelerimiz ve Özel İdare ile birlikte hayata geçirme azim ve kararındayız. Diğer taraftan, TBMM‘nin gündeminde bulunan YASA görüşmelerini de yakından takip etmekteyiz. Çaycuma Belediyesi olarak hiç vakit kaybetmeden arazide temizlik çalışmalarına başlamış bulunmaktayız.

YORUMLAR