Reklam

Başkan Hakan Kısaca Gemide

Başkan Hakan Kısaca Gemide

Başkan Hakan Kısaca Gemide
25 Aralık 2022 - 17:14

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Gönüllüsü Olan 
Aynı Zamanda Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanı Görevini Sürdüren Gençliğin İçinden Gelen Gençliğin Hakan Ağabeyi Şair Abisi Diye Bilinen
Hakan Kısaca 

İstanbuldaydı

Başkan Hakan Kısaca Gemide
Üsküdar Belediyesi Gençlik Meclisinin Valide Sultan Gemisinde Organize Ettiği Tanışma Buluşma Toplantısı ve Akşam Yemeğinde Birbirinden Sürpriz Etkinlikler Renkli Dakikalara  Heyecanlı Güzel Saatlere Şahit Oldu ve Boğaz Turuna Üsküdar Belediye Başkanı Sayın Hilmi Türkmen Bey Teşrif Ederek Gençlerle Sohbet Etti Gemi Hakkında Bilgi Verdi.
Üsküdar Gençlik Meclisinin Çalışmaları,Belediyenin Çalışmaları Hakkında Konuşma Yaptı.

Dünyadaki ve Türkiye'deki Gençlik Faaliyetlerini Yakından Takip Eden Genç Araştırmacı Yazar Şair ve Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanı Olan 
#HakanKısaca

Kahraman Şehir Kahramanmaraştan Katılarak Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Beye Günün Anısına Kitaplar Hediye Etti.
 Kahraman Şehir  olan ve de Trabzonun Kardeş Şehri Olan Kahramanmaraş İlimize Kendisini ve Üsküdar Gençlik Meclisini Davet Etti.

Böyle Bir Güzel Programın Düzenlenmesinde Emeği Geçen Başta Üsküdar Belediye Başkanı Sayın Hilmi Türkmen Beye ve Üsküdar Gençlik Meclis Başkanı Rabia Ünala ve Yağmurlu Bir Akşamda Vakit Ayırarak Gelen Değerli Katılımcılara Teşekkür Etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum