Reklam

Bakan Uraloğlu'ndan Kurban Bayramı mesajı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı mesajı yayımladı.

Bakan Uraloğlu'ndan Kurban Bayramı mesajı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı mesajı yayımladı.

Bakan Uraloğlu'ndan Kurban Bayramı mesajı
15 Haziran 2024 - 16:42

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayarak, vatandaşların bayramını tebrik etti.

Bakan Uraloğlu'nun bayram mesajı şu şekilde;

Değerli Vatandaşlarımız,

Küskünlerin barıştığı, kırgınlıkların sona erdiği, özlemlerin bittiği, gönül zenginliklerimizi paylaşarak çoğalttığımız bir Kurban Bayramı’nı daha milletçe idrak ediyoruz.

Bayramın; Filistin, Gazze, Doğu Türkistan, Suriye ve tüm İslam coğrafyası olmak üzere insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’tan diliyorum.

Kurban Bayramı’nın en özel ve kıymetli parçası olan Hac vazifesini yerine getirmek üzere kutsal topraklarda bulunan vatandaşlarımızın ibadetlerinin kabul olmasını Cenabıhakk'tan niyaz ediyorum.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak bu bayram tatili sürecinde de; dağları aşan yollardan tünel ve köprülere, hat boylarından istasyonlara, uçuş kulelerinden pistlere, deniz fenerlerinden limanlara binlerce görevli arkadaşımızla birlikte sahada olacağız.

Ulaşımda yaşanabilecek her türlü yoğunluğa ve aksamaya karşı tedbirlerimizi aldık ve denetimlerimizi sıklaştırdık.

Sizlerden de tek bir isteğimiz var... Bayram seyahatleriniz boyunca trafik kurallarına azami derecede riayet edip daha dikkatli, daha duyarlı olmanız... Uykusuz ve yorgun biçimde araç kullanmamanız...

Araçlarınızın lastik kontrolleri başta olmak üzere her türlü bakımını yaptırarak yola çıkın. Emniyet kemerinizi takarak ve özellikle uzun yolculuklarda kısa molalar vererek seyahat güvenliğinizi arttırın.

Bilhassa direksiyon başında olan sürücülerimiz, yolculuk esnasında cep telefonlarını kullanmasın; böylece yaşanacak büyük mutluluklar küçük ihmallere kurban gitmeyecektir.

Bu vesileyle herkesin güzel bir bayram geçirmesini, bayram coşkusunun ocaklarımızı, gönüllerimizi şenlendirmesini ve güzel hatıralarımıza yenilerini eklemesini diliyor; Rabbim'den bizleri birlik ve beraberlik içerisinde daha nice bayramlara kavuşturmasını temenni ediyorum.

Kurban Bayramı'mız mübarek olsun…

YORUMLAR