Reklam

Arifiye Belediyesinden Yukarı Kirazca Mahallesinde Asfalt Atağı

Arifiye Belediyesinden Yukarı Kirazca Mahallesinde Asfalt Atağı

Arifiye Belediyesinden Yukarı Kirazca Mahallesinde Asfalt Atağı
28 Ağustos 2024 - 17:57

Arifiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kendi bünyesinde bulunan Asfalt şantiyesinde ürettiği sıcak asfalt ile ilçenin ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Asfalt sezonuyla birlikte birçok Mahallesini sıcak asfalt ile buluşturan Arifiye Belediyesi, son olarak Yukarı Kirazca Mahallesinde çalışmalarına başladı. Şu ana kadar Yukarı Kirazca Mahallesinde 500 metrelik mesafede asfalt çalışmalarını gerçekleştiren Arifiye Belediyesi, ilerleyen günlerde çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada;” Arifiyemiz hızla büyüyor ve gelişiyor. Hızlı büyümeden kaynaklı ilçemizin muhtelif yerlerinde asfalt ihtiyacı bir hayli arttı. Belediyemiz envanterine kattığımız asfalt şantiyemizde kendi imkânlarımız ile ürettiğimiz sıcak asfalt ile ilçemizin ihtiyaç duyulan yerlerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Söz verdiğimiz gibi tüm ilçelerimizi sıcak asfalt ile buluşturuyor, ihtiyaçlara cevap veriyoruz. Yeni yerleşim bölgelerinde ve alt yapısı tamamlanmış sokak ile caddelerimizde programımız kapsamında çalışmalarımızı yürütüyoruz. Son olarak Yukarı Kirazca Mahallemizde 500 metrelik alanda çalışmalarımızı tamamladık. İnşallah ilerleyen günlerde de kalan bölümlerini tamamlayacağız. Burada ki çalışmalarımızı da tamamlanmasıyla birlikte Karaaptiler Mahallemizde çalışmalarımıza başlayacağız.” Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum