Başkan Karakullukçu yaptığı açılış konuşmasında; “ Mart ayı olağan meclis toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Geçtiğimiz günlerde Miraç kandilimizi idrak ettik. Tüm İslam âleminin geçmiş miraç kandilini tekrar tebrik ediyor, nice kandilleri hep birlikte yaşamamızı Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.
Ufuk Sokak ve Işık Sokak’ta Çalışmalar Tamamlandı.
Altyapısı tamamlanan sokaklarda hızlı bir şekilde üst yapı çalışmalarına başladıklarını belirten Başkan Karakullukçu; “ Sokaklarımızı alt yapı ve üst yapısıyla birlikte bir bütün olarak yapmaya özen gösteriyoruz. Bu doğrultuda Arifbey Mahallesi Işık ve Ufuk Sokak’ta Önce SASKİ sonra, Türk Telekom ve son olarak bizlerde yağmur suyu kanal çalışması yaptıktan sonra hızlı bir şekilde üst yapı çalışmalarına başladık. Çalışmaları ekiplerimizin yoğun çalışmalarıyla birlikte tamamladık. “ dedi.
Fatih Caddesi Üzerindeki Yağmur Suyu Sorunu Çözüldü.
Yağışlı havalarda oluşan su birikintilerinin önüne geçmek için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Başkan Karakullukçu; “ Yıllardır süre gelen bir sorunu daha çözüme kavuşturmuş bulunmaktayız. Fatih Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde Yücesan fabrikası civarında yağışlı havalarda oluşan su birikintisinin önüne geçmek için bir çalışma başlatmıştık. Bu doğrultuda 500 metrelik yağmur suyu hattı ile birlikte bu sorunu ortadan kaldırdık. İlçemizde ihtiyaç duyulan yerlerde benzer çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.
Toplantıda görüşülen 4 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
YORUMLAR