Reklam

AK PARTİ RİZE TEŞKİLATI 23. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ TÖRENLE KUTLADI 

AK PARTİ RİZE TEŞKİLATI 23. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ TÖRENLE KUTLADI 

AK PARTİ RİZE TEŞKİLATI 23. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ TÖRENLE KUTLADI 
15 Ağustos 2024 - 11:46

AK Parti Rize İl Başkanlığı Partisinin 23. Yıl Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle,Rize Gençlik Merkezi salonunda  teşkilat mensuplarının yoğun katılıyla kutladı. 
HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI 
Kutlama programına, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Nihal Turna Sakaltaş, AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, Rize Milletvekili Av. Harun Mertoğlu, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Nuran Alim, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Genel Meclis Başkanı Ali İmran Büyük, önceki dönem Ak Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, İl Kadın Kolu Başkanı Sema Yağcıtekin, İl Gençlik Kolu Başkanı Arif Berber, üç kademe İlçe Başkanları ve yönetimleri, İlçe, Belde Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri, önceki dönem yöneticiler, Belde, Köy, Mahalle Başkanları katılım sağladı.
İl Başkanı Katmer “Kurucular olarak tarihe geçmemiz şereflerin en büyüğüdür”
Programın açılış konuşmasını İl Başkanı Yılmaz Katmer konuşmasında şu ifadelere yer verdi ; “Genel Başkanımız Ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 23 yıl önce bugün Türk siyaset hayatına lider oligarşisinin çöktüğü gün olarak tekelci bir anlayışa dayanan liderlik anlayışının yerine kolektif aklın temsilcisi olan bir anlayışın yerleştiği gün olarak geçecek. Bugün, Türk siyaset tarihine, hizmete sevdalı insanların kurduğu AK Parti'nin doğum günü olarak geçecek. Kutlu olsun ve bu günden sonra Türkiye’mizde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” demişti. Şükürler olsun öyle de oldu.23 Kasım 2001’de de Rize AK Parti kurulmuştur. Kurucular olarak tarihe geçmemiz şereflerin en büyüğüdür. O gün bize inanan bizi bugünlere taşıyan teşkilat mensuplarımıza, vatandaşlarımıza sonsuz şükranlarımı iletiyorum ve bu süreçte ahirete intikal eden tüm gönüldaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum”dedi.
“Bizim bütün çalışmalarımız milletimiz için olacaktır”
İl Başkanı Katmer sürekli vatandaşın derdiyle dertlenerek her zaman yanlarında olacaklarını ifade ederek; “Dünde bugünde milletimize hizmet için çalıştık çalışmaya da devam ediyoruz. Bizim bütün çalışmalarımız milletimiz için olacaktır. Düğünde, cenazede, iyi günde, kötü günde aziz milletimiz bizi hep yanında görecek, yanında bulacaktır. İhtiyaç sahibi gelip bizi bulmadan biz gidip mazlumu, muhtacı, dertliyi, ihtiyaç sahibini, garip gurabayı bulacağız. Ola ki utanıyordur,ola ki umutsuzdur. Ola ki istemekten çekiniyordur. Biz o daha anlatmadan anlayacağız. Bize durumunu göstermeden, göreceğiz. Bu yaptıklarımızı sadece AK Parti’ye oy verenler için değil, bütün halkımız için yapacağız. Bizim yola çıkarken ki düsturumuz hep  halka hizmet Hakka hizmettir olmuştur. Bu gaye ile Allah rızasına nail olalım inşallah” dedi.
“Şimdi yeniden yollara düşme vakti, kapı kapı dolaşma vakti”
İl Başkanı Katmer konuşmasına şu şekilde devam etti ; “Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Şimdi yeniden yollara düşme vakti, kapı kapı dolaşma vakti, gönülden gönüle köprüler kurma vakti. Yeniden kucaklaşma, helalleşme vakti. 2001 ruhunu Rize’de ülkemizde yeşertme vakti. Ben inanıyorum o ruh hala taze bir işaret fişeği bekliyor. Partimiz bugünlere kolay gelmedi. Daha nice 23 yılları eskitmesi için hep birlikte elimizden gelenin fazlasını yapma gayretinde olacağız inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle Partimizin, davamızın 23.kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Ülkemize, milletimize hizmet için daha nice AK Yıllara inşallah” dedi.
İl Başkanı Katmer artık AK Parti Rize İl Başkanlığında her Perşembe günü saat 10.00’dan itibaren halk günü olacağını dile getirerek konuşmasını tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum