Reklam

3 EYLÜL ZONGULDAK MİTİNGİ’NE DAVET ETTİLER

3 EYLÜL ZONGULDAK MİTİNGİ’NE DAVET ETTİLER

3 EYLÜL ZONGULDAK MİTİNGİ’NE DAVET ETTİLER
28 Ağustos 2024 - 14:58

TÜRK-İŞ’E BAĞLI GMİS VE TOLEYİS YÖNETİCİLERİ
ALAPLI, KDZ. EREĞLİ VE GÜLÜÇ BELEDİYELERİNE ZİYARETTE BULUNDU
3 EYLÜL ZONGULDAK MİTİNGİ’NE DAVET ETTİLER
TÜRK-İŞ’e bağlı sendikalardan GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu ile GMİS Armutçuk ve TOLEYİS Zonguldak Şube Başkanları, 28 Ağustos 2024 tarihinde Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Kdz. Ereğli Belediye Başkan Vekili Erkan Mutlu ile Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş’ı ziyaret ederek TÜRK-İŞ öncülüğünde 3 Eylül’de Zonguldak’ta Madenci Anıtı alanında düzenlenecek olan Zordayız Geçinemiyoruz Mitingi’ne davet etti.
ALAPLI BELEDİYE BAŞKANI TEKİN’İ ZİYARET ETTİLER
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, beraberinde GMİS Armutçuk Şube Başkanı Şanver Turan ve TOLEYİS (Türkiye Otel Lokanta Dinlenme Yerleri İşçileri Sendikası) Zonguldak Şube Başkanı Yasin Bayoğlu ile birlikte Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e bir nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Karakucak Güreşleri Şampiyonası’nda kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Alaplılı milli güreşçi Alperen Atar ile babası İlker Atar da bulundu.
GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, TÜRK-İŞ’in 3 Eylül 2024 tarihinde Zonguldak Madenci Anıtı’nda düzenleyeceği Zordayız Geçinemiyoruz Mitingi hakkında Başkan Tekin’e bilgi verdi ve mitinge davet etti.
Mutlu, Milli Güreşçi Alperen Atar’ın da şampiyonluğuyla Zonguldak’ı gururlandırdığını belirterek başarısı nedeniyle kutladı.
KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ’NE ZİYARET
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, GMİS Armutçuk Şube Başkanı Şanver Turan, TOLEYİS Zonguldak Şube Başkanı Yasin Bayoğlu Kdz. Ereğli Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkan Vekili Erkan Mutlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Çetin Yiğit ile görüştü. Ziyarette Belediye-İş Sendikası Kdz. Ereğli Belediyesi işyeri Temsilcisi Recep Köksal da bulundu.
GMİS Genel Başkanı İsa Mutlu, Belediye Başkan Vekili Mutlu ve Başkan Yardımcısı Yiğit’e TÜRK-İŞ’in 3 Eylül 2024 tarihinde Madenci Anıtı’nda düzenleyeceği Zordayız Geçinemiyoruz Mitingi ve miting programıyla ilgili bilgi verdi ve mitinge davet etti.
Mutlu, 3 Eylül Salı günü gerçekleştirmesi planlanan miting öncesinde saat:17.00’de Madenci Korosu’nun bir konser vereceğini, saat: 18.00’de başlayacak mitingde ise TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’ın bir konuşma yapacağını söyledi.
GÜLÜÇ BELEDİYE BAŞKANI DEMİRTAŞ’I ZİYARET
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu; GMİS Armutçuk Şube Başkanı Şanver Turan, TOLEYİS Zonguldak Şube Başkanı Yasin Bayoğlu ile birlikte Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş’ı ziyaret etti.
GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, “TÜRK-İŞ, toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren Zordayız Geçinemiyoruz başlıklı mitingini Çerkezköy’ün ardından 3 Eylül’de Zonguldak’ta düzenleyecek.
Madenci Anıtı’nda düzenlenecek miting öncesi Madenci Korosu’nun konseri olacak. Ardından Saat:18.00’de mitingimiz başlayacak.
Sizleri ve tüm halkımızı Madenci Anıtı’na bekliyoruz” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum