Bakan Soylu ve Bakan Pakdemirli yapmış olduğu açıklamalarında, “Dün öğlen vakitlerinde Araklı ilçemizde meydana gelen sel felaketinde 280 arama- kurtarma timlerimiz çalışmalarına gece boyunca devam etmektedirler. 4 vatandaşımız yaralanmış, 4 vatandaşımız yaşamını yitirmiştir. Bölgedeki 76 kişide bölgede tahliye edilmiştir. Şuan itibariyle altı vatandaşımızın da aramasına devam edilmektedir. Bu konu hakkında tüm ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir” ifadelerine yer verdiler.
Soylu ve Pakdemirli Heyelan ve Sel Olayının Yaşandığı Araklı İlçesindeler
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Trabzon'un Araklı ilçesinde sel ve heyelanların yaşandığı yerleri ziyaret ederek incelemelerde bulundular.
![Soylu ve Pakdemirli Heyelan ve Sel Olayının Yaşandığı Araklı İlçesindeler](https://www.karadenizsonhavadis.com/images/haberler/2019/06/soylu-ve-pakdemirli-heyelan-ve-sel-olayinin-yasandigi-arakli-ilcesindeler.jpg)
19 Haziran 2019 - 15:18