Reklam

KERMESTE TOPLANAN PARA AFAD VE KIZILAY’A TESLİM EDİLDİ

KERMESTE TOPLANAN PARA AFAD VE KIZILAY’A TESLİM EDİLDİ

KERMESTE TOPLANAN PARA AFAD VE KIZILAY’A TESLİM EDİLDİ
27 Şubat 2023 - 16:38

DÜZCE’DE YARDIM SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR
Düzce Belediyesi, Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Düzce’deki STK’larındesteği ile düzenlenen “Uzat Elini Düzce” kermesinde toplanan 158.455.00TL ikiye bölünerek depremzedeler için kullanılması amacıyla Kızılay veAFAD hesaplarına yatırıldı.
Düzce Belediyesi desteği ile Anıtpark Meydanı’nda düzenlenen “Uzat EliniDüzce” depremzedelere yardım kermesi hafta sonu yoğun ilgi gördü. Gençyaşlı demeden her yaştan Düzceli’nin el emeği ürünlerini depremzedeleriçin satışa sunduğu etkinliğe ev sahipliği yapan Kent Konseyi KadınMeclisi ile STK’lar ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerekkermeste toplanan paraların depremzedeler için bağışlandığını belirtti.Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Av. Oya Kocaman ve Düzce Kent KonseyiBaşkanı Av. Ali Dilber de kermese katılanlara destek verdi ve anıdefterini imzaladı.

GELİRİN TAMAMI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLANDI
Kermes hakkında açıklama yapan Düzce Belediyesi Kent Konseyi,organizasyondaki satışlardan elde edilen toplam 158.455.00 TL’nin ikiyebölünerek Kızılay ve AFAD hesaplarına yatırıldığını belirtti. Yapılanyazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Belediyelerimizin, Düzce'debulunan sivil toplum kuruluşlarının ve hemşehrilerimizin katılımıyla,depremzedelere yardım için gerçekleştirdiğimiz kermesten elde edilentoplam maddi gelirin - (158.455.00TL) yarısı (79.227.50 ) katılımcılarınadı ile makbuz karşılığında  @turkoglu_bld adına  @kizilayduzcesb makbuzkarşılığında  teslim edilmiştir. Elde edilen maddi gelirin diğer yarısı(79.227.50 )  ise yine katılımcılar adına Ziraat Bankası Düzce ŞubesineT.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum yönetimi Afad Deprem Hesabınayatırılmıştır. Kermese getirilen ayni yardımlar ise Düzce BelediyesiSosyal İşler Müdürlüğümüzün standında toplanmıştır.  Depremzedevatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için var gücümüzleçalışmalarımıza devam ederken ülkemizin yaşadığı bu acılı günlerde; birnebze olsun yaraların sarılmasında katkıda bulunan yanımızda olanhemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz.  Asrın en büyük felaketiylekarşılaşan ülkemizdeki deprem felaketininin zorluklarının altından Türkmilletinin dayanışması ile kalkacağız. Vefat eden tüm kardeşlerimizeAllah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor,  Değerli BelediyeBaşkanımız Sayın Faruk Özlü’ye ve kıymetli çalışma arkadaşlarımızaçalışmalarımızı güçlendirdiği için çok teşekkür ediyoruz.”