Yusuf Alemdar yeşil-siyahlı yönetimi ağırladı

10 Ekim 2024 - 18:48

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Başkan Alemdar, “Sakaryaspor’da yükselişin anahtarı altyapıdır. İnanıyoruz, takımımız toparlayacak, üst sıralara tırmanışını sürdürecektir. Bundan hiç şüphe duymuyorum. Burada asıl mesele sürdürülebilir bir altyapıdır. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde bu şehrin takımına gereken desteği vereceğiz” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

 

Başkan Alemdar’ın Sakaryaspor için elini taşın altına koymaktan çekinmediğini ifade eden Genç, desteklerinden dolayı teşekkürlerini paylaştı.

 

İlk iç saha maçında stadyumda olacağız

Sakaryaspor’un kendi evinde oynayacağı ilk maçta stadyumda olacağını belirten Başkan Alemdar, “Öncelikle yeni yönetimimizi kutluyorum. Allah hayırlara vesile kılsın. İnşallah Sakaryasporumuz gelecekte çok daha iyi yerlere gelecektir. Buna yürekten inanıyorum. Milli aradan sonra takımımız ilk defa kendi evinde İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. İnşallah bizler de bu önemli karşılaşmada stadyumda olacağız. Bu vesileyle tüm şehrimizi karşılaşmaya davet ediyorum” dedi.

 

“Sakaryaspor’un geleceği altyapısıdır”

Yükseliş ve parlak geleceğin anahtarının altyapıda olduğunu belirten Başkan Alemdar şöyle dedi: “Şehrimizin en önemli marka değerlerinden Sakaryaspor’un yanındayız. Bu takımın, yeşil-siyah camianın yeniden ülke futboluna yıldız isimler kazandıran bir yapıya kavuşmasını çok önemsiyorum. Güçlü altyapıyı her fırsatta ifade ediyorum. Sakaryaspor’un geleceği, yükselişin anahtarı altyapısıdır. İnanıyoruz, takımımız toparlayacak, üst sıralara tırmanışını sürdürecektir. Bundan hiç şüphe duymuyorum. Burada asıl mesele sürdürülebilir bir altyapıdır. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde bu şehrin takımına gereken desteği vereceğiz.”