TİMBİR Genel Başkan Vekili Rıfat Sait, Kanal 16'yı ziyaret etti

28 Ağustos 2024 - 23:06

TİMBİR Genel Başkan Vekili Rıfat Sait, Kanal 16’yı ziyaret etti

24. Dönem AK Parti Milletvekili ve Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkan Vekili Rifat Sait, Kanal 16’yı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Sait’e, Kanal 16 Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir ve Genel Koordinatör Mustafa Özdal eşlik etti.

Ziyarette Rifat Sait, medya sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi ve TİMBİR’in medya kuruluşlarıyla olan işbirlikleri hakkında bilgi verdi. Sait, özellikle yeni yayın döneminde TİMBİR, BHA ve Kanal 16 arasında ki işbirliğinin devamlılığı ve Türk İnternet Medya Birliği’inin Dijital Platform yayınlarının Kanal 16’nın Bursa Stüdyoları’nda gerçekleşecek olmasının medya dünyasında önemli bir sinerji yaratacağını vurguladı.


Yeni yayın döneminde TİMBİR Dijital Platformunun Kanal 16’daki ilk konuğu ise Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın olacak.

Hasan Özdemir ve Mustafa Özdal, ziyaretin ardından Sait’e medyadaki yeni projeleri hakkında bilgi verdiler. İşbirlikleri ve ortak projeler konusunda fikir alışverişinde bulunulan görüşmede, yeni yayın dönemi için karşılıklı başarı dilekleri iletildi.
Kanal 16 yönetimi, ziyaretin ardından Rıfat Sait’e teşekkür ederek, işbirliklerinin medya sektörüne sektördeki gelişmelere katkı sağladığını belirtti.