Özbakır çifti, Cumhurbaşkanlığı'ndaki Aile Şûrası'nda

27 Ekim 2023 - 15:20

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı 8. Aile Şûrası'na 25 ve 26. Dönem Zonguldak Milletvekili, AK Parti Genel Merkez  Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyesi Hüseyin Özbakır ve Cumhurbaşkanlığında uzman olarak görev yapan eşi Deniz Özbakır'da katıldı. 

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Şûra'nın ülke, millet ve tüm aileler için hayırlara vesile olmasını dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şûra'yı düzenleyen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkililerini tebrik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8. Aile Şûrası’nda yaptığı konuşmada, “Gazze halkının acil ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çabalarımızı daha da yoğunlaştıracağız. 7 Ekim’den bu yana bir taraftan diplomatik temaslarımızı her seviyede sürdürürken, diğer taraftan da Gazze’ye insani yardımların ulaştırılması için gayret gösterdik” dedi.
Şûra'nın ülke, millet ve tüm aileler için hayırlara vesile olmasını dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şûra'yı düzenleyen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkililerini tebrik etti.
Şûraya katılan 25 ve 26. Dönem Zonguldak Milletvekili, AK Parti Genel Merkez  Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyesi Hüseyin Özbakır ve Cumhurbaşkanlığında uzman olarak görev yapan eşi Deniz Özbakır burada Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelerek görüştü.