Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, AK Parti Sakarya Milletvekillerini ziyaret etti

17 Temmuz 2023 - 11:25

AK Parti Sakarya milletvekillerini meclisteki makam odalarında ziyaret eden Karasu Belediye Başkanı İshak SARI, hayırlı olsun temennisinde bulunup Karasu'nun acil olarak ihtiyaç duyduğu başlıklar hakkında bilgiler verdi ve İlçeyi ileriye taşıyacak projeler için milletvekilleriyle istişarelerde bulundu.

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı'ya ziyaretleri esnasında AK Parti İlçe Başkanı Recep AKSU, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail KARAKAŞ, Belediye Meclis Üyeleri Yakup AYAR, İsmet YAVUZYİĞİT, Murat KAÇAR, Sabri ASLANBAY, Hüseyin EMANET, Abdülkadir ŞAMLIOĞLU, Leman YANMAZ, AK Parti Kadın İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin BASMACI ve AK Parti İlçe Teşkilat Yönetiminden isimler de eşlik etti.

AK Parti Sakarya milletvekilleri Lütfi BAYRAKTAR, Ali İNCİ, Murat KAYA , Ertuğrul KOCACIK, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Muhammed Levent BÜLBÜL ve İstanbul Milletvekili Adem YILDIRIM’ı tek tek ziyaret eden Başkan SARI, hayırlı olsun temennisinde bulunup kendilerine başarılar diledi.

Karasu’ya eser ve hizmet sunarken milletvekillerimizin destekleri söz konusu olduğunda işlerin daha kolay yürüdüğünü ifade eden Başkan SARI, "İlçemize bugüne kadar kazandırdığımız eserlerde hükümetimizin, bakanlıklarımızın ve milletvekillerimizin önemli katkılarına doğal olarak ihtiyaç duyduk. Yeni dönemde de Milletvekillerimizin desteğini her zaman arkamızda hissederek kararlı ve üretken bir ilerleyişle yol almak istiyoruz. Ankara'da Sakarya milletvekillerimizin varlığı bize büyük güç katıyor ve kendimizi Meclis’te yabancı hissetmiyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilçemiz için Ankara ile uyumlu bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Ben bir kez daha milletvekillerimize görevlerinde üstün başarılar diliyorum ve destekleri için vatandaşlarımız adına kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.