GEYVE BELEDİYESİ'NDEN OKULLARDA TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

11 Ekim 2024 - 14:30

Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız gençlere, öğrencilere ve eğitime yönelik bir çalışmayı daha başlattı. Geyve Belediyesi ekipleri Geyve’deki okullarda temizlik seferberliğine başladı.

İlk olarak Hasan Melih Can İlkokulu ve Gazipaşa Ortaokulu’nda temizlik çalışmalarına başlayan Geyve Belediyesi ekiplerini Başkan Yıldız, ziyaret ederek kolaylıklar diledi. Geyve Belediyesi ekipleri ağaç budama, zemin otu kazıma ve detaylı temizlik çalışmalarının yanı sıra, okul çeşmelerinin ve lavabolarının detaylı temizliği gerçekleştiriyor. Ayrıca okul bahçelerinde yol süpürge aracı ile süpürgesi de yapılıyor ve bahçe yıkaması yapılıyor. Son olarak da okul bahçelerinde haşere ilaçlaması ile çalışma tamamlanıyor.

Başkan Yıldız; “Tek Hedefimiz: Evlatlarımız Temiz Ortamlarda Eğitim Ve Öğretim Görmesi”
 

Okullarda temizlik seferberliği kapsamında çalışan ekipleri ziyaret eden Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız: “Geyve Belediyesi olarak birinci önceliğimiz evlatlarımız. Evlatlarımızın temiz ortamlarda eğitim ve öğretim görmesi için okul temizliği seferberliğini başlattı. İlçemizdeki okulların kapsamlı temizlik çalışmasını başlattık. Bu çalışmalar kapsamında ekiplerimiz dip, köşe bucak temizlik yapacak, ot temizliği ve ağaç budama çalışması yapılacak, yol süpürge aracımız ile zeminin kapsamlı temizliği yapılacak ayrıca son olarak okul bahçesi yıkama aracı ile yıkanacak. Okulun lavabosundan zeminine, çeşmelerinden bitkilerine kadar her noktasına elimiz değecek. Tüm bu işlemler sonunda da okul bahçesinde haşere ilaçlaması yapacağız. Bizler hiçbir evladımızı kimsenin kişisel hırsına teslim etmeden canla başla çalışacağız.” Dedi.

Okul bahçelerindeki temizlik çalışmalarının gören veliler, Geyve Belediyesi’nin okul temizlik seferberliği çalışmasını takdirle karşıladıklarını belirttiler.