Genel Başkan Basa'nın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

29 Ağustos 2024 - 22:47

İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu Genel Başkanı ve Türk İnternet Medyası Birliği Kurucusu Dr.Süleyman Basa 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu Genel Başkanı ve Türk İnternet Medyası Birliği Kurucusu Dr.Süleyman Basa,30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102.yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Genel Başkan Basa mesajında;

Milletimizin yeniden doğuşunu müjdeleyen ve Cumhuriyetimize hayat veren büyük zaferin 102. yıldönümünü kutlamanın heyecanı ve sevinci içerisindeyiz.Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 30 Ağustos 1922 de eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarımız kurtarılmış, Türk Milleti Hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.

Bugün bizlere düşen, bütün zorlukları aşarak kurduğumuz cumhuriyetimizi, birlik ve beraberlik içinde, bin yıldan bu yana sürdürdüğümüz kardeşlik ruhu içinde daha da yüceltmek, daha da güçlendirmek olmalıdır.

Türkiye Cumhuriyeti devleti, Milletiyle bölünmez bir bütündür, Türk milleti, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, sonsuza kadar ilelebet hür ve bağımsız yaşayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ülkemizin birliği ve ulusumuzun bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin 102. yıldönümünde, başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kere daha rahmet, minnet ve şükranla yad ediyor, tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.“