Denizli'de yayın yapan Buldan Haber Gazetesi 'Şehir' adıyla okuyucusuyla buluşacak

10 Ekim 2024 - 23:52

Denizli'nin Buldan ilçesinde yayın yapan "Buldan Haber" Gazetesi, 15 Ekim 2024 tarihinden itibaren ismini değiştirerek "Şehir" Gazetesi adıyla yoluna devam edecek.

Denizli’nin Buldan ilçesinde yayın yapan “Buldan Haber” Gazetesi, 15 Ekim 2024 tarihinden itibaren ismini değiştirerek “Şehir” Gazetesi adıyla yoluna devam edecek. El dokuması tekstil ürünleriyle ünlü Buldan’da 15 Mart 2023’ten bu yana haftada iki gün yayınlanan Buldan Haber, bölgenin sorunlarını, güzelliklerini ve gündemini tarafsız bir şekilde okuyuculara ulaştırmayı hedefledi.

Gazetenin İmtiyaz Sahibi Haşim Nebioğulları, 19 ay boyunca Buldan ilçesinde dürüst habercilik yaparak yerel halkın takdirini kazandıklarını belirtti. Ancak daha geniş bir okuyucu kitlesine ulaşmak ve daha fazla haberi okurlarla paylaşmak amacıyla gazetenin ismini “Şehir” olarak değiştirme kararı aldıklarını açıkladı. Yeni ismiyle birlikte gazete, başta Buldan olmak üzere çevre ilçeler ve Denizli il merkezinden haberlerle okurlarıyla buluşmaya devam edecek.

Nebioğulları, “Şehir Gazetesi” ismiyle de aynı ilkeli habercilik anlayışını sürdüreceklerini ve okuyucuların destekleriyle haftada iki gün yayımlanmayı sürdüreceklerini belirtti.