ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM'DEN MERSİN VALİSİ PEHLİVAN'A ZİYARET

29 Haziran 2024 - 13:49

Mersin'de, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen, "2024 Tarım Zirvesi ve Ulusal Ürün Konseyleri Buluşması" programına katılan, Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya ALİM, Mersin İlinin Rizeli Valisi Ali Hamza PEHLIVAN'i makamında ziyaret  etti.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI 

Hemşerisi, Çay İşletmeleri (ÇAYKUR) Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim'i Mersin 'de misafir etmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Pehlivan; "Benimde memleketim Rize'de ve Çay tarımının yapıldığı D.Karadeniz Bölgemizin 4 ilinde, Çay ve Çaykur bizler için çok önemlidir. sn. Genel Müdür Alim beraberindeki çalışma arkadaşlarıyla birlikte yapmış oldukları bu nazik ziyaretlerinden mutluluk duydum. Bu vesilesiyle çayımızın dünü, bugünü gibi çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunulduk. Çayımızın geleceğiyle ilgili yapılan önemli projeleri Genel Müdür beyden dinlemekten sevinç duydum. "dedi.
Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı ALİM'de, Türkiye'nin ekonomik ve ihracat noktadasında önemli illerinden olan Mersin ilinde Rizeli bir Vali olarak yapmış olduğunuz çalışmalarla hemşehrileriniz olarak bizlerle mutluluk duyuyoruz. Çayımıza ve şahsımıza sıcak misafirperverliğinize çok teşekkür ediyoruz." dedi. 
Valilik Makamında gerçekleşen görüşmeye, Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Zeki Karaoğlu ve Çaykur Pazarlama Dairesi Başkan V. Erdal Özbey de iştirak ettiler.