BAŞKAN ÖZLÜ MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

19 Eylül 2023 - 14:50

BAŞKAN ÖZLÜ MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

“MAHALLELERİMİZİN İHTİYAÇLARINI BİRLİKTE DEĞERLENDİRİYORUZ”

“YALNIZCA ZİYARET DEĞİL, ÇÖZÜM İÇİN BURADAYIZ”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü mahalle ziyaretleri kapsamında Kuyumcuhacıali, Yukarı ve Aşağı Yahyalar Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Özlü, bugüne kadar yapılanları anlatırken mahallede ihtiyaç duyulan her konuyu can kulağı ile dinledi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleri ile birlikte mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Mesaisinin büyük bölümünü Düzceliler ile hasbihal etmeye ayıran Başkan Özlü son ziyaretinde Kuyumcuhacıali, Yukarı ve Aşağı Yahyalar Mahallelerinde yaşayan Düzcelilerin misafiri oldu. Ziyaretlerde belediye hizmetleri, mevcut projeler ve plan dahilinde inşası devam eden işleri anlatan Başkan Özlü, vatandaşlardan gelen talepleri de dikkatle dinleyerek ilgili birime anında talimat verdi.

“BU SADECE BİR ZİYARET DEĞİL”

Mahalle sakinleri ile karşılıklı sohbet şeklinde gelişen buluşma kapsamında hemşehrilerine hitap eden Başkan Özlü, “bizim bu ziyaretlerde amacımız hemşehrilerimizle yüzleşmektir. O yüzden bu sadece bir ziyaret değildir. Yaptığımız işin sizlerde karşılığını görmektir. Ben günün 16 saatinde ‘Evim’ dediğim Düzce’yi düşünüyorum. Bu şehir için daha neler yapabiliriz bunu konuşuyor, tartışıyorum. Bakın yalnız da gelmedim, bütün çalışma arkadaşlarım yanımda. Sizlerin isteklerini dinleyip çözüm üretmek için buradayız. Eğitim yatırımlarımızı, sosyal yatırımlarımızı ve belediye asli hizmetlerinin eksiksiz ve devamlı olarak yapılması konusunda hassasız. Bu işe gönül verdik, size gönülden bağlıyız. Memnuniyetiniz bizim başarı kriterimizdir. Bu akşam bizleri burada ağırlamanız ve güzel sohbetiniz için teşekkür ediyorum” dedi.