7'DEN 70'E HER YAŞTA SANAT RESİM SERGİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI 

27 Haziran 2024 - 20:12

Rize Halk Eğitimi Merkezinin düzenlediği, "7'den 70'e Her Yaşta Sanat" yılsonu resim sergisi İsmail Kahraman Kültür Merkezi sergi salonunda renkli görüntülere sahne oldu.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI  

Rize Halk Eğitimi Merkezi'nin Eğitmeni, Arzu Arslan önderliğinde 122 kursiyer 180 tablonun sergilendiği yıl sonu çalışmaları sergisi açılışı, İsmail Kahraman Kültür Merkezinde törenle davetlilerin ve kursiyer ailelerinin beğenisine sunuldu.
Yoğun ilginin gösterildiği sergi de çocuklar da  birbirinden başarılı eserlerini sergilemenin heyecanını yaşadı.122 öğrenci 180 tablo, 72 çocuk 50si yetişkin öğrencinin yaptığı birbirinden güzel eser sergilendi. Programa AK Parti, MHP, CHP Rize İl ve İlçe Başkanları, Rize AFAD İl Müdürü Mehmet Salih Avcı, Rize Şoförler Cemiyeti Başkanı Turan Akbulut,  RTSO Meclis Başkanı Ahmet Arif Mete, Halk Eğitimi Müdürü Yavuz Yıldırımkaya ve  kursiyer veliler ve çok sayıda sanatseverler katıldı.
Fırçaların dansını hayranlıkla seyreden tüm katılımcılar "Bu çocukların bir çoğu geleceğin ressamları olacaktır. " diyerek, tanınmış Ressam ve eğitmen Arzu Aslan ve Halk Eğitim Müdürü Yavuz Yıldırımkaya'yı  tüm kursiyer ekib adına katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu. Açılışa katılan tüm davetliler, tanınmış Ressam ve kursiyerlerin eğitmeni Arzu Arslan 'nı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.